Predstavitev zmagovalnega sporočila: Konec steklene dobe

1. junij 2016

 

Predstavitev zmagovalnega sporočila "Konec steklene dobe"

 

 

Kornelija Kamenik, študentka 3. letnika Fakultete za družbene vede, smer Komunikologija: Tržno komuniciranje in odnosi z javnostmi nas je najbolj prepričala s svojim natečajnim predlogom "Konec steklene dobe".

 

 

Njeno sporočilo temelji na ideji naših prednikov, ki so v zgodovini prešli skozi različne dobe (kamena doba, bakrena doba, železna doba in druge). Vsaka je na nek način prinesla izboljšave in boljše pogoje za življenje. Tudi danes naj bi se soočali z eno izmed dob - "stekleno dobo", zato je čas, "da tudi ženske dobimo boljše pogoje za poslovno življenje" in enkrat za vselej končamo STEKLENO DOBO.

 

 

 

Kot rešitev je predlagala enodnevno konferenco o »enakovrednosti spolov v gospodarstvu«, na kateri bi lahko prisluhnili zgodbam uspešnih žensk v slovenskem gospodarstvu, ki jim je uspelo »prebiti stekleni strop«.

 

 

Njeno sporočilo je bilo ocenjeno kot lahko prepoznavno, dovolj jasno, zelo izvirno in z veliko vrednostjo za ozaveščanje o problematiki neenakih možnosti moških in žensk pri napredovanju na najvišje položaje v gospodarstvu.

 

Kornelija, čestitke še enkrat :)

Dogodki

Facebook