[NORVEŠKA: 1.dan] Uvodno srečanje na BI Norveški poslovni šoli

25. avgust 2015

V torek, 25.8.2015 smo se, v sklopu delovnega potovanja na Norveško, predstavniki Univerze v Ljubljani, raziskovalna skupina s Fakultete za družbene vede, skupaj s slovenskimi partnerji, Združenjem Manager in Slovensko kadrovsko zvezo najprej ustavili na BI Norveški poslovni šoli, kjer so nas pričakali naši norveški projektni partnerji in nam razkazali svoje prostore. 

 

 

 

 

Prvi uvodni sestanek smo imeli v prostorih oddelka za komuniciranje in kulturo. Časovnico programa in začrtane cilje za prihajajoči teden sta nam predstavila prof. dr. Gillian Warner Søderholm in prof. dr. Morten Huse. Največ pozornosti smo namenili samemu programu, aktivnostih, ki jih bomo izvajali  in možnosti vključitve vseh partnerjev vanj.

 

Sledil je sestanek z mednarodno pisarno na BI Norveški poslovni šoli, kjer so nam Feite van Dijk, višji svetovalec na BI,  Øyvind Norlidekan doktorskih programov in Janicke Rasmussendekanja magistrskih programov na BI predstavili norveški izobraževalni sistem, oddelke znotraj njihove šole in programe, ki jih izvajajo.

 

 

 

 

Po končanem sestanku smo se odpravili v hotel in se zvečer še enkrat srečali na bolj sproščenem sestanku, kjer smo se pripravljali na EQPOWEREC konferenco, ki je potekala naslednji dan.

 

 

Dogodki

Facebook